Svensk oversættelsesbureau2019-06-27T12:49:40+02:00

Svensk oversættelsesbureau

Oversættelse handler om en hel del mere end blot at overføre betydning fra et ord til et andet. Oversættelse er kunsten at kunne læse imellem linjerne i en tekst og tolke dem ind i en ny sprogramme. Netop derfor er oversættelse både en vigtig og dybdegående proces, som skal udføres af professionelle folk, som har et indgående kendskab til de to sprog, der oversættes imellem. Dét er vi overbevist om hos DO Translations, og derfor benytter vi os også kun af de dygtigste folk, når vi oversætter på vores svenske oversættelsesbureau.

Oversættelsesbureau med svensk som modersmål

Hos DO Translations tror vi på vigtigheden af grundige og gennemarbejdede oversættelser. At oversætte andres tekster er et stort ansvar. Som oversætterbureau har vi ansvar for, at dine tekster kommer til at lyde sådan, som du havde tænkt dig. Når vi oversætter gør vi derfor en dyd ud af at oversætte så tæt på den oprindelige teksts sproglige tone men samtidig med respekt for det sprog, vi oversætter til. Vi er meget bevidste om vores ansvar som oversættere, og derfor benytter vi os kun af oversættere med svensk som modersmål på vores svenske oversættelsesbureau.

Oversætter med svensk som modersmål er vigtigt fordi:

  • Modersmålssproget er det mest naturlige sprog, vi har
  • Modersmålssproget kan opfange små mislyde og unøjagtigheder i et ellers grammatisk korrekt sprog
  • Modersmålssproget er et sprog med masser af overskud, som gør teksten interessant og lækker at læse

Oversættelse når du har brug for det

Hos Do Translations leverer vi oversættelse af tekster fra time til time eller fra dag til dag. Hvor hurtigt, vi leverer, afhænger af tekstens sværhedsgrad og længde. Men uanset hvor krævende en tekst, du har, kan vores svenske oversættelsesbureau have en oversættelse klar på ganske kort tid.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.