Svensk korrekturlæsning2019-06-27T12:49:19+02:00

Svensk korrekturlæsning

Måske er din virksomhed på vej ind på det svenske marked? Eller måske har I været der i længere tid? Din virksomhed kan sikkert se mange fordele i at henvende sig til nabolandet, som vi både har kulturelle og værdimæssige berøringsflader med. Men selvom det svenske sprog minder om det danske, så er det alligevel langt derfra. Uanset om din virksomhed er på vej ind på det svenske marked eller har været der i længere tid, er det en rigtig god ide at benytte jer af professionel, svensk korrekturlæsning, når I skriver tekster til det svenske marked.

Det hele står og falder med korrekturlæsning

Nogle tror, at man inden for tekstforfatning kan komme langt med stavekontrollen i word. Men hvis din virksomhed gerne vil tages seriøst af jeres kunder, er en professionel korrekturlæsning helt essentiel. Korrekt sprog er så meget mere end blot retstavning.  En enkelt sproglig fejl kan forstyrre hele teksten, og få jeres budskab til at fremstå useriøst.

Hos DO Translations udfører vi grundig, svensk korrekturlæsning, som får dine tekster til at fremstå skarpe og fejlfrie. Vi benytter os altid af korrekturlæsere, som har svensk som modersmål, fordi vi har fundet frem til, at det giver det bedste resultat.

Korrekturlæsning hos DO Translations:

  • Er professionel og går i dybden
  • Udføres altid af korrekturlæsere med svensk som modersmål
  • Får dine tekster til at fremstå knivskarpe
  • Kan bruges til alle teksttyper

Korrekturlæsning til konkurrencedygtige priser

Hos DO Translations kan vi tilbyde markedets mest konkurrencedygtige priser, når det kommer til korrekturlæsning. Hvor meget, din tekst koster, kommer helt an på tekstens sværhedsgrad og længde. Kontakt os for at finde ud af, hvad din tekst kommer til at koste, så finder vi en god løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.