Oversæt teknisk engelsk til dansk2019-06-27T12:48:56+02:00

Oversæt teknisk engelsk til dansk

Hvis du har din egen virksomhed, er det enormt vigtigt, at der bliver skrevet korrekt engelsk, hvis I har internationale kunder eller samarbejdspartnere. Især hvis der er tale om at få oversat teknisk engelsk til dansk, hvilket ofte kan være tilfældet for en virksomhed. Hos DO Translations står vi altid klar til at hjælpe jer med al engelsk oversættelse. Vores dygtige oversættere kan sagtens håndtere at oversætte teknik engelsk til dansk, hvis dette er et problem du har haft i din virksomhed.

Stå du derfor i en situation, hvor du har brug for at videregive noget teknisk information til nogle internationale partnere eller kunder, så hjælper vi dig gerne med oversættelsen. Det er meget vigtigt, at teksten er oversat korrekt, hvis du ønsker, at virksomheden fremstår professionel.

Hjælp til oversættelse i forskellige brancher

Nogle brancher har større behov for oversættelse af teknisk engelsk til dansk, og hos DO Translations har vi erfaring med en del af disse. Vi har hjulpet et hav af forskellige brancher og har blandt andet god erfaring inden for disse.

  • Fødevareindustri
  • Informationsteknologi
  • Energi og forsyning
  • Medicinalindustri
  • Life Science

Disse er kun et udpluk af de mange brancher vi arbejder med. De ovenstående brancher har især brug for at kunne oversætte teknisk engelsk til dansk, hvis de er på det internationale marked. Vi tilbyder altid kompetent hjælp til denne opgave fra en af vores dygtige og specialiserede oversættere.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du overvejer at få hjælp til oversættelse eller korrekturlæsning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sender derfor gerne et uforpligtende tilbud, så du kan se, hvor vi bedst kan hjælpe dig. Du kan blot ringe til os på vores telefonnummer 40 60 10 66 eller skrive på vores e-mail info@dotranslations.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.