Norsk til dansk oversættelse2019-06-27T12:48:21+02:00

Norsk til dansk oversættelse

Har du brug for at gøre dine tekster synlige for danske kunder? Vil du gerne få dine norske tekster til at klinge naturligt og lyde genkendelige i en danskers ører? Så kan vi hjælpe dig her hos DO Translations. Vi har professionelle folk, som arbejder med at oversætte fra norsk til dansk hver eneste dag. Vi kan garantere dig for, at dine tekster bliver skrevet af en oversætter med dansk som modersmål.

Alle teksttyper kan oversættes hos os

Hos DO Translations har vi mange års erfaring med at oversætte mange forskellige teksttyper fra norsk til dansk. Vi har faktisk svært ved at komme i tanke om en teksttype, som vi ikke har prøvet at oversætte før. Derfor er vi også ret overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med at oversætte hvilken som helst tekst fra norsk til gennemarbejdet, naturligt og korrekt dansk.

Vi har blandt andet erfaring med oversættelse af tekster til:

  • Hjemmesider
  • Blogs
  • Kontrakter
  • Magasiner
  • Marketing
  • …og meget andet

Norsk og dansk – to sider af samme sag?

Nogle har den fejlagtige opfattelse, at norsk skriftsprog næsten er det samme som dansk skriftsprog, fordi de to sprog har udviklet sig sideløbende og i tæt kontakt. Det er også rigtigt, at de to sprog minder om hinanden på væsentlige punkter. Men det betyder desværre ikke, at man kan skrive naturligt og korrekt dansk, blot fordi man kan skrive naturligt og korrekt norsk. Ordstilling og retstavningen er blandt andet to parametre, hvorpå norsk og dansk adskiller sig fra hinanden. Netop derfor er det vigtigt at benytte sig af professionelle oversættere, når du skal oversætte fra det ene sprog til det andet. Hvis ikke kan der nemt opstå fejl og misforståelser, som ikke nødvendigvis bliver opdaget. Ved at benytte dig af professionelle oversættere mellem norsk og dansk undgår du misforståelser og useriøst eller kluntet sprog.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.