Norsk oversætter2019-06-27T12:48:14+02:00

Norsk oversætter

Oversættelse er en kompleks størrelse, og det kræver mange års erfaring at blive en dygtig oversætter med sans for både det sprog, der oversættes fra, og det, der oversættes til. Oversættelse er kunsten at overføre betydning fra et sprogligt fællesskab til et andet, og det er de færreste, der virkelig mestrer denne kunst.

Hos DO Translations vil vi våge pelsen og sige, at vores norske oversættere netop mestrer denne svære kunst. Med mange års erfaring i at oversætte tekster til eller fra norsk, har vi hos DO Translations oparbejdet en flok af dygtige oversættere, som er velbevandrede i det norske sprog.

Hvis din virksomhed har brug for oversættelse i særklasse, så er det DO Translations, I skal komme til.

Indgående kendskab til norsk med modersmåls-oversættere

Hos DO Translations benytter vi os udelukkende af oversættere, som har norsk som modersmål, når der skal oversættes til norsk. På den måde kan vi oversætte tekster, som klinger så naturligt, at de lyder som om, de aldrig har været skrevet på andet end netop norsk.

Hos DO Translations tager vi oversættelse alvorligt. Det gør vi, fordi vi ved, at vores kunder har store forventninger til vores tekster – og det er et ansvar, vi gerne tager på os.

Norsk oversætter til mange typer opgaver

Du kan bruge en norsk oversætter til et væld af forskellige opgaver. Er din virksomhed på vej ind på det norske marked, og har I brug for at kunne henvende jer til jeres kunder på norsk? Har du siddet i et møde med både danske og norsk kolleger, er det måske vigtigt, at referatet er skrevet på begge sprog? Eller skal du underskrive en kontrakt på norsk, og har du brug for at vide, præcis hvad der står? Uanset hvilken type tekst, du skal have oversat, så kan vi hjælpe dig hos DO Translations.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.