Finsk til dansk oversættelse2019-06-27T12:46:07+02:00

Finsk til dansk oversættelse

Der kan være mange grunde til at oversætte tekster fra finsk til dansk. Uanset om du skal have oversat din virksomheds hjemmeside, for at fange danske kunders opmærksomhed, eller du blot skal have oversat en privat email, kan du få professionel hjælp hos DO Translations. Vi behandler altid dine tekster fortroligt og med den grundighed, der kendetegner en oversættervirksomhed med mange år på bagen.

Oversættelse fungerer bedst, når dansk er modersmålet

Mange års erfaring med oversættelse har lært os, at oversættelser fra finsk til dansk bliver mest korrekt, gennemarbejdet og naturlig, hvis oversætterens modersmål er dansk. Derfor har alle vores oversættere fra finsk til dansk, dansk som modersmål og dybdegående kendskab til finsk. På den måde sikrer vi, at betydningen fra de finske tekster bliver tolket og overført på den mest naturlige måde. Det er en stor fordel for dig, som ønsker at henvende sig til et dansk publikum.

Grundighed er vores vigtigste ydelse

Hos DO Translations er grundighed, det vigtigste vi kan give dig. Selvom vi har en lang erfaring med oversættelse fra finsk til dansk bag os, så er vi ydmyge over for den opgave, som oversættelse er. Vi ved, at gode oversættelser kræver dygtige folk, som arbejder grundigt og i dybden. Oversættelse er en kompleks disciplin, som udspiller sig i krydsfeltet mellem to forskellige sprogområder og kulturelle fællesskaber. Derfor kræver gode oversættelser mere end blot grammatisk sans. Det kræver indlevelse, sproglig snilde og ikke mindst: Grundighed. Derfor finder du kun de dygtigste og grundigste oversættere hos os, simpelthen fordi vi synes, at dine tekster fortjener det.

Grundighed i oversættelse hos DO Translations betyder:

  • At gå i dybden med teksterne
  • At arbejde ihærdigt for at få teksten til at give mening

At fortsætte arbejdet indtil resultatet er perfekt

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.