Engelsk korrekturlæsning2019-06-27T12:45:11+02:00

Engelsk korrekturlæsning

Har du problemer med at skrive på engelsk? I så fald kan det være, at du har brug for hjælp til engelsk korrekturlæsning. Hos DO Translations hjælper vi med alle former får korrekturlæsning af engelsk, så du altid får en flot og korrekt engelsk tekst.

Har du for eksempel en virksomhed, er det enormt vigtigt, at du skriver korrekt engelsk, hvid du har med engelske kunder eller samarbejdspartnere at gøre. Det virker langt mere professionelt, hvis der bliver skrevet fejlfrit. Derfor er vores hjælp til engelsk korrekturlæsning en rigtig god løsning, hvis du er usikker på, hvor godt dit engelsk egentlig er.

Få hjælp som privat kunde

Det er ikke kun folk med egen virksomhed, som kan have behov for hjælp til engelsk korrekturlæsning. Det er altid svært at begive sig helt perfekt på et andet sprog, og derfor kan man også have brug for hjælp til private sager. Vi hjælper meget gerne private kunder, så du også kan få en flot og velskrevet tekst på engelsk. Det kan for eksempel være, at du søger ind hos en international virksomhed, som kræver et engelsk CV. Her er det meget vigtigt, at du laver et velskreven CV med korrekt engelsk, hvis du vil have gode chancer for at få jobbet. I et sådan tilfælde hjælper vi dig gerne med engelsk korrekturlæsning hos DO Translations, så dit CV bliver flot og professionelt at læse.

Hjælp inden for mange brancher

Hos DO Translations hjælper vi med at oversætte og læse korrektur inden for et hav af forskellige brancher. Vi arbejder blandt andet med disse brancher:

  • Kunst og kultur
  • Hotel og restauration
  • Energi og forsyning
  • Informationsteknologi
  • Fødevareindustri
  • Marketing

Dette er blot nogle af de mange brancher, vi har arbejdet med. Der er altså altid rig mulighed for at hente hjælp hos DO Translations, hvis du skal have læst korrektur på eller oversat en tekst.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.