Dansk til norsk oversættelse2019-06-27T12:44:36+02:00

Dansk til norsk oversættelse

Norsk minder på mange måder om dansk men adskiller sig samtidig i skriftsproget på flere centrale områder. Det kan få den konsekvens, at der ofte kan opstå misforståelser mellem nordmænd og danskere, som forsøger at tale deres modersmål sammen. Hvis din virksomhed er på vej ind på det norske marked, er det sikkert misforståelser, som du helst vil undgå. Hos DO Translations kan vi hjælpe dig med at oversætte fra dansk til norsk, sådan at dine tekster i sidste ende fremstår naturlige, gennemarbejdede og korrekte.

Oversættelse åbner nye verdner op

Hvis du får oversat dine tekster fra dansk til norsk, vil du opleve at din virksomhed åbner sig op for en helt ny verden af muligheder. Ved at tage del i dine kunders sprogfællesskab kan du invitere dem inden for i din verden og på den måde skabe kontakt og forståelse for din virksomhed eller dit produkt.

Hos DO Translations tror vi på, at oversættelse er nøglen til at åbne verden op og skabe forståelse på tværs af landegrænser. Oversættelsens magi kan netop dét, fordi mennesker er tilbøjelig til at lytte, hvis der bliver talt til dem på et sprog, de kan forstå. Vores modersmål er ofte det sprog, som taler allerstærkest til os. Derfor sørger vi hos DO Translations altid for, at det er mennesker med norsk som modersmål og indgående kendskab til dansk, som kommer til at oversætte fra dansk til norsk.

Oversættelse fra dansk til norsk:

  • Bliver foretaget af en oversætter med norsk som modersmål
  • Er grundig og gennemarbejdet
  • Overfører den sproglige tone fra den danske tekst til den norske
  • Kan udføres lige, når du har brug for det
  • Kan fås til en rigtig god pris

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.