Dansk til hollandsk oversættelse2019-06-27T12:44:47+02:00

Dansk til hollandsk oversættelse

Hos DO Translations har vi mange års erfaring med at oversætte tekster fra dansk til hollandsk. Erfaringen har lært os mange værdifulde ting om oversættelse, og en af dem er, at en god oversættelse bedst bliver foretaget af en, som har det oversatte sprog som sit modersmål. Derfor bliver alle oversættelser fra dansk til hollandsk hos os foretaget af en erfaren oversætter, som har hollandsk som sit modersmål. Vi ved, at det giver den mest flydende, naturlige og grundige oversættelse.

Specialister indenfor forskellige fagområder

Oversættelse kræver ikke kun et godt sprogøre, det kræver også, at oversætteren kender til indholdet i den tekst, som skal oversættes. Det ved vi hos DO Translations, og derfor har vi dansk til hollandsk oversættere som er specialiseret inden for forskellige fagområder. Det sikrer os, at vi kan oversætte tekster med den rette terminologi, som passer til det felt og den målgruppe, du gerne vil formidle til.

Vores oversættere har ikke blot erfaring med brug af fagterminologi, de har også erfaring med forskellige tekstgenrer. Så uanset om du skal have oversat en mail, en kontrakt eller noget helt tredje, så kan du regne med, at vi har erfaring med opgaven.

Vi har for eksempel erfaring med at oversætte følgende tekster:

  • Blogindlæg
  • Kontrakter
  • Tekster til hjemmesider
  • Brochurer
  • Magasiner
  • Nyhedsbreve

Dansk til hollandsk oversættelse med indgående kendskab til hollandsk kultur

Da alle vores oversættere, som oversætter fra dansk til hollandsk, har hollandsk som modersmål, har de dermed også et naturligt og dybdegående kendskab til hollandsk kultur. Det bruger de hver eneste dag, når de skal oversætte udtryk eller talemåder, som ikke kan oversætte én til én mellem dansk og hollandsk. I en sådan situation viser oversætteren virkelig sin kvalitet og evner, når de formår at skabe nye sprogbilleder i oversættelsen, som samtidig er tro mod den originale tekst.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.