Dansk til finsk oversættelse2019-06-27T12:43:02+02:00

Dansk til finsk oversættelse

Hvis du eller din virksomhed ønsker at henvende sig til en finsksproget målgruppe, så er jeres nok vigtigste strategi at kunne tale til dem i et sprog, de forstår. Til det formål får I brug for dygtige oversættere, som kan oversætte jeres tekster fra dansk til finsk. Ved at tale til en bestemt kundegruppe på deres eget modersmål, finder I nøglen til at fange deres opmærksomhed og dernæst deres interesse.

Hos Do Translations står et hold af oversættere klar til at tage den næste opgave, vi kan ofte oversætte dine tekster fra time til time. Gode oversættelser kræver professionelt arbejde for at kunne fremstå fejlfrie og gennemarbejdede. Men hos DO Translations tror vi på, at det ikke er nok, at oversættelserne blot er fejlfrie. Nej gode oversættelser skal have sproglige dybde og forståelse for det sprog, der bliver oversat fra og i særlig grad for det sprog, der bliver oversat til. Derfor bliver alle oversættelser fra dansk til finsk hos DO Translations lavet af oversættere, som har finsk som modersmål. På den måde sikrer vi den bedste og mest naturlige oversættelse fra ét sprog til et andet.

Erfaring med oversættelse af mange teksttyper

Hos DO Translations har vi mange års erfaring med at oversætte fra dansk til finsk. Netop derfor har vi erfaring med oversættelse af et væld af forskellige teksttyper. Så uanset om du er privatperson med et ønske om at skrive en mail på finsk, eller om du repræsenterer en stor virksomhed, så har vi erfaring med at skrive den type tekster, som du efterspørger.

Vi har blandt andet erfaring med at oversætte følgende tekster:

  • Blogindlæg
  • Foldere
  • Artikler
  • Marketing materiale
  • Kontrakter
  • Manualer
  • Rapporter

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.