Cookie- og privatlivspolitik2018-08-13T15:31:54+00:00

Cookie- og privalivspolitik

Når du besøger vores website indsamles anonymiserede oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vi bruger Google Analytics som et statistikværktøj, så vi bedre kan tilpasse indholdet af vores hjemmeside til det, der er mest relevant for dig.

For at kunne det, sender Google Analytics cookies via vores hjemmeside.
Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse til det.

Google kan videregive oplysninger til andre parter, hvis loven kræver det, eller hvis en anden part skal behandle oplysninger på vegne af Google.

 

Privatlivspolitik

Hos DO Translations prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende privatlivspolitik fastlægger klare retningslinjer for DO Translations’ måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”). Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

 1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

DO Translations ApS
Toldboden 3, 2. D.
8800 Viborg
CVR: 38242091
E-mail: info@dotranslations.com
Tlf: +45 40 60 10 66

 

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål

  • Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer
  • Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder re-targeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig, for at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden, til indsamling af statistik til optimering af hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

 

  • Når du kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, virksomhed, adresse, e-mailadresse, telefonnr., samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra henvendelsen er foretaget.
    • Formålet er, at vi kan kontakte dig på mail eller telefon vedr. din henvendelse.

 

  • På hjemmesiden har du mulighed for aktivt at tilmelde dig modtagelsen af nyhedsbreve. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du bedt om at oplyse e-mailadresse og accepterer at modtage nyhedsbreve fra os.

 

  • Formålet er at varetage vores interesse i at kunne sende nyhedsbreve og foretage målrettet markedsføring.Du kan til enhver tid afmelde dig modtagelsen af disse nyhedsbreve. Dette kan du gøre via et link i tidligere fremsendte nyhedsbreve eller bede DO Translations om at afmelde dig.

3. Overladelse til databehandlere

De personoplysninger, som vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af køb hos DO Translations eller besøg på hjemmesiden, vil bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration. Herunder eksempelvis til opfyldelse af den købsaftale du har indgået med DO Translations og fremsendelse af faktura oplysninger vil som udgangspunkt ikke videregives til tredjepart.

  • Oplysninger kan dog overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden samt målrettet markedsføring, herunder re-targeting. Nogle af disse samarbejdspartnere er dataansvarlige og nogle er databehandlere. Alle samarbejdspartnere skal efterleve lovmæssige krav til behandling af persondata.
  • To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

4. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 2. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

5. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

6. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

7. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

8. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@dotranslations.com eller telefon +45 40 60 10 66. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

DO Translations ApS
Toldboden 3, 2. D.
8800 Viborg

9. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 8 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.