Svensk oversætter2019-06-27T12:49:57+02:00

Svensk oversætter

Selvom Sverige og Danmark minder om hinanden på mange områder, og selvom du måske kan gøre dig forståelig i en samtale med en svensker, så er det langt fra det samme som at kunne skrive tekster på svensk. Hvis din virksomhed skal henvende sig til svenske kunder er det helt essentielt at kunne skrive fejlfrie, svenske tekster. Hvis I gerne vil virke troværdige og tages seriøst af kunder fra vores kære naboland, er det alfa omega, at jeres sproglige tone fremstår sikker og genkendelig. Hos DO Translations har vi dygtige, svenske oversættere, som kan hjælpe dig og din virksomhed med netop det.

Fang dine kunder ved at tale til dem i et genkendeligt sprog

Man siger, at man skal tale til folk i ’et sprog de forstår’, og den sætning skal forstås både i overført og i konkret betydning. For det er sjældent nok blot at tale til folk i grammatisk korrekte sætninger. Der skal mere til end blot det. For virkelig at fange andres opmærksomhed må man tale til dem i en tone, der vækker genklang og genkendelse hos dem. Det er vi i hvert fald overbevidste om her hos DO Translations, og det er også derfor, at vi kun benytter os af svenske oversætter, som har svensk som modersmål.  På den måde kan de finde frem til lige præcis dén sproglige tone og dét ordvalg, som fanger dine svenske kunder.

Oversættelser af alle slags tekster

Hos DO Translations har vi mange års erfaring med at oversætte et bredt udvalg af vidt forskellige tekster. Vores oversættere er vant til lidt af hvert, så du kan være sikker på, at vi har erfaring med lige præcis den teksttype, som du efterspørger. Vi har oversat alt lige fra pressemeddelelser til nyhedsbreve og hjemmesider.

Vi oversætter mange forskellige slags tekster for eksempel:

  • Tekster til hjemmesider
  • Pressemeddelelser
  • Årsrapporter
  • Nyhedsbreve
  • Artikler
  • Blogindlæg
  • …og meget andet

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere står klar til at løse din opgave.